Mivel ajándékozunk meg?

 

Mivel ajándékozunk meg?

Véradások a héten | Véradások a hónapban | Kiemelt véradásaink

Mi, a Magyar Vöröskereszt mindig azon dolgozunk, hogy még jobban megbecsüljük azokat, akik önzetlenül vért adnak, és ezzel 3 élet megmentését segítik!

 

Szeptemberben

 

Minden véradónkat megajándékozzuk:

  • 1000 forintos étkezési jeggyel
  • egy belépővel a makói Hagymatikum fürdőbe

 

 

Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Szentesen a vásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda belépőivel is megajándékozhatjuk véradóinkat!

 

További AJÁNDÉK és NYEREMÉNYJÁTÉK:

 

 

JÓKEDVŰ AJÁNDÉK SZEGEDEN!

 

Szeptemberben is a Zabosfa jóvoltából ajándék almát és 500 forintos ajándékutalványt kapnak véradóink! Nézz szét a Zabosfánál, házhoz is rendelheted a kert legjavát! Megyénkben 19 településen működik a kiszállítás webáruházukból!

www.zabosfa.hu

www.facebook.com/zabosfa

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK SZEGEDEN!

 

Szeptemberben is minden véradónk nyereményjátékban vehet részt Szegeden és a térségi véradásokon! A díj most is egy 20 EZER FORINT ÉRTÉKŰ UJJLENYOMATOS EZÜST MEDÁL, amit az Ivy Ékszer jóvoltából sorsolunk ki! Az Ivy Ékszert keresd a Zsombói Sókuckó oldalán!

www.facebook.com/zsomboisokucko

 

 

AJÁNDÉK PARADICSOM VÁSÁRHELYEN!

 

Hódmezővásárhelyen szeptemberben is minden véradónk egy 250 grammos paradicsom csomagot vehet át a városi véradásokon a Hód-Kertész Kft. jóvoltából! Nézz szét náluk!

www.hodkertesz.hu

www.facebook.com/hodkertesz

 

 

LAZÍTÓ NYUGALOM VÁSÁRHELYEN!

 

Hódmezővásárhelyen szeptemberben A nyugalom szigete Ágival jóvoltából minden véradásnapon egy 40 perces ajándék masszázsutalványt sorsolunk ki. Szeretettel vár minden véradót Szabóné Benkő Ágnes masszőr!

Nézz szét nála!

www.facebook.com/A-nyugalom-szigete-Ágival-101217018002300/

 

 

PÉKSÜTI VÉRADÁS UTÁN!

 

Gyere vért adni és nyerj MAKÓN! A Lipóti Pékség Makó jóvoltából minden intézeti véradásunkon szeptemberben egy 2000 forint értékű ajándékkupont sorsolunk ki! Nézz szét a Lipóti Pékségben!

www.facebook.com/lipotipeksegmako/

 

 

FELÜDÜLÉS VÉRADÁS UTÁN!

 

Nyerj kedvezménykártyát Makón, és váltsd be egy frissítő masszázsra! A Giallo+ Relax felajánlásaként minden héten egy 20% kedvezményt biztosító masszázskupont sorsolunk ki véradóink között. Nézz szét a Giallo+ Relaxnál!

www.facebook.com/giallorelax.mako

 

 

NYERJ ÉLMÉNYKUPONT!

 

Minden makói véradásnapon extra nyeremény! Véradóink közt a makói önkormányzat felajánlásából egy 2500 forintos élménykupont is kisorsolunk, amely makói szolgáltatásokra válthatók be. Köszönjük!

 

 

NYERJ HAMBURGERT MAKÓN!

 

Szeptemberben minden makói intézeti véradásunkon nyerhetsz! A Baans Makó jóvoltából ajándékkupont sorsolunk, ami tetszőlegesen választható hamburgerre váltható be! Jó étvágyat! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/Baans-Makó-112444640942370/

 

 

SEGÍTÜNK MEGÚJULNI SZENTESEN!

 

Szentesen szeptemberben minden véradónkat extra ajándék várja! A Minimal férfiruhabolt jóvoltából aki vért ad, 1000 forint értékű ajándékutalványt vehet át intézeti véradásainkon! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/minimal.for.men

 

 

 

ÓRIÁSPIZZA KÖZÖSSÉGI VÉRADÓKNAK!

 

Májusban is nyereményjáték várja azokat a csapatokat, munkahelyi kollektívákat, amelyeknek tagjai közül legalább 5-en adnak vért egy-egy hónapban az intézeti véradásokon, SZEGEDEN, HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, MAKÓN és SZENTESEN! Nem kell mást tenni, mint a véradásra regisztrálva elmondani, mely csapat vagy cég képviseletében ad vért valaki, ezzel a csapat részt is vesz a sorsoláson, amelyet minden hónapban az utolsó intézeti véradások után tartunk!

 

Véradócsapataink közt minden hónapban, minden városban egy-egy

 

óriáspizzát sorsolunk ki!

 

 

GYŐZTESEINKNEK A PIZZÁKAT:

 

Szegeden a Pizza Forte szállítja!

www.pizzaforte.hu

www.facebook.com/pizzaforteszeged

 

Hódmezővásárhelyen a Bandula adja!

www.bandula.hu

www.facebook.com/bandulakisvendeglo

 

Makón a Silver Pub viszi házhoz!

www.silverpub.hu

www.facebook.com/silverpubmako

 

Szentesen a Yee-Lo Pizzéria és Söröző biztosítja!

www.yeelo.hu

www.facebook.com/yeelosorozo

 

 

Nevezési lap

Játékszabály

 

 

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK SEGÍTSÉGÉT!