Mivel ajándékozunk meg?

 

Mivel ajándékozunk meg?

Véradások a héten | Véradások a hónapban | Kiemelt véradásaink

 

Mi, a Magyar Vöröskereszt mindig azon dolgozunk, hogy még jobban megbecsüljük azokat, akik önzetlenül vért adnak, és ezzel 3 élet megmentését segítik!

 

Júniusban

 

Minden véradónkat megajándékozzuk:

  • 1000 forintos étkezési jeggyel
  • egy belépővel a makói Hagymatikum fürdőbe

 

 

További AJÁNDÉK és NYEREMÉNYJÁTÉK:

 

 

EGÉSZSÉGES AJÁNDÉK SZEGEDEN!

 

Júniusban a Zabosfa jóvoltából ajándék almát és 500 forintos ajándékutalványt kapnak véradóink! Nézz szét a Zabosfánál, házhoz is rendelheted a kert legjavát! Megyénkben 19 településen működik a kiszállítás webáruházukból!

www.zabosfa.hu

www.facebook.com/zabosfa

 

 

LENDÜLJ FORMÁBA SZEGEDEN!

 

Júniusban is minden véradónk Boxvilág ajándékkupont kap Szegeden, hogy kipróbálhassa magát egy jó hangulatú, csoportos edzésen! Már 6 éves kortól, minden korosztálynak! Nézz szét a Boxvilágban!

www.boxvilag.hu

 

 

AJÁNDÉK PARADICSOM VÁSÁRHELYEN!

 

Hódmezővásárhelyen júniusban minden véradónk egy 250 grammos paradicsom csomagot vehet át a városi véradásokon a Hódkertész Kft. jóvoltából! Nézz szét náluk!

www.hodkertesz.hu

www.facebook.com/hodkertesz

 

 

NYERJ EGYHETES MENÜT MAKÓN!

 

Gyere vért adni MAKÓN, és nyerj egy egész heti menüt az Erdei konyha jóvoltából! Aki júniusban Makón vért ad, sorsoláson vesz részt, és megnyerheti a 3 egyszemélyes, 5 napos ebédmenü egyikét!

Nézz szét az Erdei konyhán!

www.facebook.com/erdeikonyhamako

 

 

NYERJ FINOMSÁGOKAT SZENTESEN!

 

Ha júniusban vért adsz Szentesen, sorsoláson veszel részt! Tiéd lehet a Szarvasi Húsbolt 5000 forint értékű ajándékutalványa! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/szarvasi.husbolt

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK SZENTESEN!

 

Ha júniusban vért adsz Szentesen, nyereménysorsoláson veszel részt! Megnyerheted az Adri Nails két ajándékutalványának egyikét! Bármilyen szolgáltatásra beválthatók! Nézz szét Adrinál!

www.facebook.com/Adri_nails-107752405159840

 

 

SZERETNÉL PIERCINGET? MEGNYERHETED!

 

Ha júniusban eljössz Szentesen vért adni, megnyerheted 3 ajándékutalványunk egyikét, amely bármely piercing szolgáltatásra beváltható! Pataki Gabi holisztikus gyógyászat & akupunktúrás és esztétikai piercingek! Nézz szét Gabinál!

www.facebook.com/PiercingbyGabi

 

 

ADJ VÉRT SZENTESEN, ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

 

Szentesen júniusban is minden véradónkat extra ajándék várja! A Szentesi Sport- és Üdülőközpont jóvoltából, aki vért ad, ajándék fürdőbelépőt kap! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/szentesistrand

 

 

 

 

 

 

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK SEGÍTSÉGÉT!