Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

1%-od valakinek 1% esély!

Munkánkat nem tudnánk ilyen eredményesen végezni támogatóink és segítőink nélkül! Mi megyeszerte sok helyen ott vagyunk és sok helyen segítünk, kézen fogjuk azt, aki bajba került, szervezzük a háttérből, hogy a nélkülözhetetlen segítség mindig oda jusson, ahol a legnagyobb szükség van rá! Arra kérünk mindenkit, aki teheti, támogassa, segítse a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete munkáját!

 

Mire megy 1%?

Egyetlen 1% nem sokra, de sok 1% nagyon sokra! A sok kicsi segítség összeadódva emberi sorsokat képes megváltoztatni, reményt adni a bajban, a nélkülözésben! Adományainkat, a felajánlásokat, támogatásainkat számos területen használjuk fel!

Segélyezés

Folyamatosan támogatunk rászorulókat. Elsősorban élelmiszert, ruhát és tisztálkodási szereket gyűjtünk és osztunk szét közöttük.

 

Szociális intézmény-fejlesztés

Családi bölcsőde hálózatot tartunk fenn Szegeden, ezt az intézményt adományoknak is köszönhetően tudjuk folyamatosan fejleszteni.

 

Intézményi támogatás

Rendszeresen segítünk támogatóink közreműködésével egészségügyi és szociális intézményeknek nélkülözhetetlen eszközök beszerzésében.

 

Véradásszervezés

Életmentést szolgáló munkánk a véradásszervezés. Területi egységeket tartunk fenn, járjuk a megye falvait, partnereket keresve dolgozunk azon, hogy véradóinkat még jobban megbecsülhessük.

 

Katasztrófa-segélyezés és katasztrófavédekezés

Folyamatosan képezve magunkat katasztrófahelyzetekben állunk helyt. Igyekszünk bővíteni tudásunkat és eszközparkunkat, hogy senki se szenvedjen hiányt, ha igazán baj van.

 

Koronavírus-járvány elleni védekezés

Kivesszük részünket a vírus elleni védekezést szolgáló intézkedések végrehajtásában, adományokat gyűjtve és elosztva segítünk a vírus miatt nehezebb helyzetben lévőkön.

 

Programszervezés

Ifjúsági és családi programokat, találkozókat és elsősegélynyújtó vetélkedőket szervezünk, hogy tudásunkat átadva szolgálhassuk megyénk közösségeit.

 

 

Mindenben érezzük mi is a koronavírus-járvány negatív hatásait, ezért is jön most még jobban nekünk is minden segítség!

 

Kérjük, ajánlja fel Ön is személyi jövedelemadója 1%-át a Magyar Vöröskeresztnek!

 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete

 

kedvezményezett adószáma:

19078195-1-06

 

KÖSZÖNJÜK!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!