Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

Mivel ajándékozunk meg?

Mi, a Magyar Vöröskereszt mindig azon dolgozunk, hogy még jobban megbecsüljük azokat, akik önzetlenül vért adnak, és ezzel 3 élet megmentését segítik!

 

Júliusban

 

Minden véradónkat megajándékozzuk:

  • 1000 forintos étkezési jeggyel

 

 

További AJÁNDÉK és NYEREMÉNYJÁTÉK:

 

TÉGED IS VÁR A HAGYMATIKUM!

 

Adj vért, és felfrissülhetsz! Júliusban a szegedi és a makói térség minden kitelepült véradáson részt vevő véradónkat megajándékozzuk egy makói Hagymatikum fürdőbelépővel. Azok is kapnak ajándék belépőt a készlet erejéig, akik Szentesen és Makón intézeti véradásainkat keresik fel! Nézz szét, mi vár rád a Hagymatikumban!

www.hagymatikum.hu

 

 

NYÁRI AJÁNDÉK SZEGEDEN!

 

Adj vért Szegeden júliusban a Véradó állomáson, és megajándékozunk egy hűsítő jégkrémmel!

Itt nézheted meg, mikor adhatsz vért:

www.voroskeresztcscsm.hu/veradasok-a-honapban

 

 

AJÁNDÉK PARADICSOM VÁR!

 

Szegeden minden pénteken a Véradó állomáson és Hódmezővásárhelyen minden intézeti véradásunkon júliusban az első 50-50 véradónk egy 250 grammos paradicsom csomagot vehet át a Hódkertész Kft. jóvoltából! Gyere vért adni, nézz szét náluk!

www.hodkertesz.hu

www.facebook.com/hodkertesz

 

 

FENSÉGES VACSORA VÁRHAT!

 

Adj vért Szegeden, hogy nyerhess! Minden véradónk, aki júliusban adja vérét másokért Szegeden, sorsoláson vesz részt, és megnyerheti a Classic Grill szerb étterem és pince 10.000 forint értékű páros vacsorautalványát! Ismerd meg a Classic Grillt, megéri!

www.classicgrill.hu

www.facebook.com/classicgrill.szerbetterem

 

 

NYERJ ÓRIÁSPIZZÁT SZEGEDEN!

 

Adj vért Szegeden, és nyerj egy családi pizzát a Lucky Pizzériától! Minden véradónk, aki júliusban vért ad Szegeden, sorsoláson vesz részt, és megnyerheti a véradók óriáspizzáját! Nézz szét a Lucky Pizzériában!

https://luckypizzeria.hu/

www.facebook.com/luckypizza

 

 

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

 

Mozgásszervi állapotfelmérést kínál a szegedi véradóknak a Fontanus Egészségközpont! Nem kell mást tenned, mint vért adnod a szegedi Véradó állomáson augusztus 30-ig, és ajándék kupont kaphatsz a szakorvos által végzett állapotfelmérésre. Tudd meg a részleteket ITT:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=782990343981278&set=a.393633902916926

 

 

VÁSÁROLJ 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

 

Júliusban minden Hódmezővásárhelyen és város környéki véradáson résztvevő véradónkat megajándékozzuk egy 20%-os kedvezménykuponnal! Ez beváltható a Moncsi Turinál! Nézz szét támogatóinknál!

www.facebook.com/profile.php?id=61559877746095

 

 

VÁSÁROLJ 15%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

 

Júliusban minden Hódmezővásárhelyen és város környéki véradáson résztvevő véradónkat megajándékozzuk egy 15%-os kedvezménykuponnal! Ez beváltható a Klauzál utcai Műanyagboltban vagy a Csabazár webáruházban! Nézz szét támogatóinknál!

www.facebook.com/klauzal.utcai.muanyagbolt

https://csabazar.hu/?utm_source=voroskeresztcscsm

 

 

VÁSÁROLJ 10%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

 

Júliusban minden Hódmezővásárhelyen és város környéki véradáson résztvevő véradónkat megajándékozzuk egy 10%-os kedvezménykuponnal! Ez beváltható a Kamilla Bio és Reformélelmiszer boltban! Nézz szét támogatóinknál!

www.facebook.com/kamillabioreform

 

 

NYERJ EGY KIS FINOMSÁGOT MAKÓN!

 

Gyere vért adni júliusban Makón, és sorsoláson veszel részt! Aki vért ad, azok közt a hónap végén kisorsoljuk a Pizzamonster egy Hollywood menüjét és egy Crazy Smash Burger kis menüjét!

Nézz szét támogatónknál!

www.facebook.com/pizzamonstermako

www.facebook.com/pizzamonstermako

 

 

AJÁNDÉK VÁR SZENTESEN!

 

Szentesen és a térségi véradásokon júliusban minden véradónkat extra ajándék várja! A Szentesi Sport- és Üdülőközpont jóvoltából, aki vért ad, ajándék fürdőbelépőt kap! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/szentesistrand

 

 

NYERJ BELÉPŐKET CSONGRÁDON!

 

Gyere vért adni júliusban Csongrádon, a Városi Galériába, és sorsoláson veszel részt! Aki vért ad, azok közt a hónap végén kisorsolunk egy belépőt az Európa Kiadó augusztusi csongrádi koncertjére! Ha még soha nem adtál vért, gyere, és tedd meg júliusban Csongrádon, a Városi Galériában, és sorsoláson veszel részt! Aki életében először vért ad nálunk, azok közt a hónap végén kisorsolunk egy belépőt a Csongrád Laguna Klub egyik augusztusi bulijára! Ha eljössz bármelyik júliusi helyi véradásra, tiéd lehet egy ajándékbelépő is a Csongrád Városi Gyógyfürdő és Uszodába!

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK SEGÍTSÉGÉT!