Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

Mivel ajándékozunk meg?

Decemberben

 

Minden véradónkat megajándékozzuk:

  • 1000 forintos étkezési jeggyel

 

 

További AJÁNDÉK és NYEREMÉNYJÁTÉK:

 

SÓKUCKÓZZ ZSOMBÓN!

Egy véradónak is jár a feltöltődés! Decemberben extra ajándék vár, ha Szeged és a térség KITELEPÜLT véradásain adsz vért! Minden véradónk ajándék belépőt kap a Zsombói Sókuckóba! Emellé 20 százalékos kedvezményes vásárlásra jogosító kupon is a tiéd lehet, amit a Sókuckó csomagolásmentes boltjában válthatsz be! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/zsomboisokucko

 

 

AJÁNDÉK MOBILSZERVIZ!

Egy véradónak is mindig jól jöhet a segítség! Szegedi és térségi KITELEPÜLT véradásainkat a Szegedi Mobilgumi is támogatja! Decemberben minden véradónk ajándék kedvezménykupont kap, ami egy autóra szólóan egy választott szolgáltatásból 20% kedvezményt jelent! Nézz szét náluk:

www.facebook.com/mobilgumisszeged

www.szegedmobilgumi.hu

 

 

LENDÜLJ FORMÁBA SZEGEDEN!

Decemberben is minden véradónk Boxvilág ajándékkupont kap Szegeden, hogy kipróbálhassa magát egy jó hangulatú, csoportos edzésen! Már 6 éves kortól, minden korosztálynak! Nézz szét a Boxvilágban!

www.boxvilag.hu

 

 

LAZÍTÓ MASSZÁZS VÁSÁRHELYEN!

Legyen kényeztető jutalmad vásárhelyi véradásodért! Decemberben minden véradónk 25 százalékos kedvezményre jogosító masszázskupont kap a Lazít-Laktól! Érezd jól magad, miután vért adtál!

www.facebook.com/people/Lazít-lak/100070502977740/

 

 

NYERJ EGYHETES MENÜT MAKÓN!

Gyere vért adni MAKÓN, és nyerj egy egész heti menüt az Erdei konyha jóvoltából! Aki decemberben Makón vért ad, sorsoláson vesz részt, és a hó végén megnyerheti a 4 darab, egyszemélyes, 5 napos ebédmenü egyikét!

Nézz szét az Erdei konyhán!

www.facebook.com/erdeikonyhamako

 

 

NYERJ FELFRISSÜLÉST MAKÓN!

Adj vért decemberben Makón, és sorsoláson vehetsz részt! Véradóink közt kisorsoljuk Tokics Gábor masszőr 3 darab ajándékutalványát, amelyek egy-egy 30 perces frissítő hátmasszázsra szólnak!

 

 

ADJ VÉRT SZENTESEN, ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

Szentesen és a térségi véradásokon decemberben is minden véradónkat extra ajándék várja! A Szentesi Sport- és Üdülőközpont jóvoltából, aki vért ad, ajándék fürdőbelépőt kap! Nézz szét náluk!

www.facebook.com/szentesistrand

 

 

SZÉPSÉGÁPOLÁS SZENTESEN!

Adj vért Szentesen, és megajándékozunk! Minden véradónk 10% kedvezményre jogosító kupont kap decemberben intézeti véradásainkon az Ágnes Nailstől, és a hó végén 3 ajándékutalványt is kisorsolunk véradóhőseink között! Ezek kéz- és lábápolásra, műkörömépítésre válthatók be.

Nézz szét Áginál!

www.facebook.com/profile.php?id=100082311687463

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK SEGÍTSÉGÉT!