Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

Segítséget adunk, segítséget várunk!

Ahhoz, hogy hatékonyan adhassunk segítséget egész évben, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének is segítségre van szüksége! Szociális, katasztrófavédelmi, közösségi tevékenységeinket, véradásszervező munkánkat Ön is támogathatja! Rendszeres vagy eseti pénzadományokat is szívesen fogadunk, vállalati partnereinknek egyedi együttműködéseket ajánlunk!

TÁMOGATÁS MAGÁNSZEMÉLYKÉNT

Pénzbeli támogatását elsősorban banki átutalással tudjuk fogadni! Számlaszámunk:

 

K&H Bank 10402805-00026561

 

 

TÁMOGATÁS VÁLLALKOZÁSKÉNT

Vállalkozások szerteágazóbban támogathatják pénzbeli adományokkal munkánkat. Ilyen esetekben közhasznú szervezetként tudunk a hatályos törvények alapján adóigazolást kiállítani a támogatásról!

Támogatási lehetőségek

Kiemelt véradások támogatása

Kiemelt véradásokat minden hónapban Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen tartunk. Ezeknek a véradóeseményeknek keressük a szponzorait, hogy együttműködve a kommunikációban és a véradóknak szóló ajándékok megválasztásával nagyobb hírverést biztosítsunk ezeknek az alkalmaknak, azt is biztosítva, hogy minél több első véradó keressen fel bennünket!

 

Nyeremény- vagy ajándék-felajánlás véradásokra

Vármegyei, intézeti vagy kitelepült véradásainkra is fogadunk olyan felajánlásokat, amik segítenek véradóink megbecsülésében. Lehetőség van arra, hogy a felajánlott vagy finanszírozott ajándékot minden véradónk megkaphassa, illetve arra is, hogy azokat kisorsoljuk alkalmanként véradóhőseink között. Támogatóinkkal ebben az esetben is kommunikációs együttműködést is kialakítunk.

 

Közös marketing és PR kampányok

Akár adománygyűjtésekhez, akár jótékonysági célokhoz illeszkedően törekszünk arra, hogy vállalati partnereinkkel közösen dolgozzunk ki és valósítsunk meg kampányokat. Ezek az egyedi megállapodások mentén létrejött kezdeményezések egyszerre hivatottak a Magyar Vöröskereszt és vállalati partnerei hírverését erősíteni a helyi médiában és a közösségi médiában. Ilyen kampányok kidolgozásában partnerünk a Sikerfejlesztés (www.sikerfejlesztes.hu).

 

Működési támogatás

Vállalkozásként esetileg vagy rendszeresen is támogatható a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének működése akár általánosságban, akár meghatározott célterületen. Ilyen területek lehetnek a szervezetfejlesztés, az infrastruktúra-fejlesztés, az informatikai vagy a kommunikációs fejlesztés, illetve meghatározott kiadások átvállalása.

 

Céltámogatás

Ez a támogatási forma elsősorban adománygyűjtési akciókhoz kapcsolódik, amikor például valamely szervezet megsegítésére, fejlesztésére indítunk gyűjtést. Ilyenkor a kedvezményezettel egyeztetve biztosítunk kommunikációs megjelenéseket is.

 

Ha vállalkozása támogatni szeretné a Magyar Vöröskereszt munkáját, vegye fel velünk a kapcsolatot a csongradcsanad@voroskereszt.hu e-mail címen!

FONTOS!

Pénzadományokat kizárólag adománygyűjtő perselyeinkbe dobva vagy közvetlenül a pénztárba fizetve fogadunk! FIGYELEM: a Magyar Vöröskereszt SOHA nem „házal”, nem gyűjtünk pénzt házakba, lakásokba csöngetve!

Természetbeni adománnyal támogatná a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetének munkáját?

Olvassa el, milyen lehetőségeket kínálunk!

Személyi jövedelemadója 1%-ával segítené munkánkat?

Olvassa el a felajánláshoz szükséges információkat!

Önkéntes munkával szeretne segíteni bennünket?

Olvassa el, milyen önként vállalt feladatokkal várjuk!

Ismerje meg a Magyar Vöröskereszt Jótékonysági Alapját!

Ismerje meg a Magyar Vöröskereszt Gyerekszáj Programját!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!