Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

Sikertelen fizetés

Kérjük, ellenőrizze a tranzakció során megadott adatok helyességét. Amennyiben minden adatot helyesen adott meg, a visszautasítás okának kivizsgálása érdekében kérjük, szíveskedjen kapcsolatba lépni kártyakibocsátó bankjával.
SimplePay tranzakció azonosító:

Fizetése nem sikerült, de a jelentkezése bekerült a rendszerünkbe. Kérjük, jelentkezése véglegesítéséhez válasszon a következő lehetőségek közül:

BANKI átutalással egyenlíti ki a díjat a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete KH Banknál vezetett 10402805-00026561 számú számlájára. A közlemény rovatban tüntesse fel nevét, személyi igazolvány számát!

SZEMÉLYESEN kifizeti ügyfélszolgálatunkon (6724 Szeged Kossuth L. sgt. 119.) kedd-szerda-csütörtök napokon 13.00-17.00 között. Kizárólag bankkártyával lehet fizetni!

Figyelem! Kérjük, a jelentkezést követő 48 órán belül gondoskodjon a díj megfizetéséről, ellenkező esetben a jelentkezése érvényét veszti, és törlésre kerül!

A jelentkezési lap beküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadtam a Vizsgaszabályzatot (https://voroskeresztcscsm.hu/wp-content/uploads/ES_szabalyzat_jelentkezoknek.pdf), illetve a 2011. évi CXII. sz. az információs szabadságról szóló törvény alapján hozzájárulok, hogy közölt személyes adataimat a Magyar Vöröskereszt a vizsgadokumentumok elkészítése és azonosíthatósága céljából kezelje, és azokat a vizsga időpontjától számított legalább 10 évig tárolja.

Kérjük, az eseményen pontosan jelenjen meg, és hozza magával a következő dokumentumokat: személyi igazolvány és lakcímkártya, illetve kiskorú esetén szülői beleegyező nyilatkozat. Kérjük, olvassa el a vizsgaszabályzatot, amely A  dokumentumokat honlapunkról letöltheti: https://voroskeresztcscsm.hu/tanfolyamok-es-vizsgak/

Ha a jelentkező a jelentkezés lezárásáig jelzi esetleges akadályoztatását és továbbra is vizsgát kíván tenni vagy a tanfolyamon részt kíván venni, akkor jelentkezése másik egyeztetett eseményre kerül átvezetésre. Ha a vizsgázó nem jelenik meg azon az eseményen, melyre jelentkezett, akkor újabb vizsgára/ tanfolyamra csak a díj ismételt befizetését követően jelentkezhet.