Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezete

Adószámunk: 19078195-1-06

Sikeres fizetés

Sikeres tranzakció.
SimplePay tranzakció azonosító:

A fizetése sikeresen lezárult, Ön elküldte a jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetének tanfolyamára / vizsgájára.

A jelentkezési lap beküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadtam a Vizsgaszabályzatot (https://voroskeresztcscsm.hu/wp-content/uploads/ES_szabalyzat_jelentkezoknek.pdf), illetve a 2011. évi CXII. sz. az
információs szabadságról szóló törvény alapján hozzájárulok, hogy közölt személyes adataimat a Magyar Vöröskereszt a vizsgadokumentumok elkészítése és azonosíthatósága céljából kezelje, és azokat a vizsga időpontjától számított legalább 10 évig tárolja.

Kérjük, az eseményen pontosan jelenjen meg, és hozza magával a következő dokumentumokat: személyi igazolvány és lakcímkártya, illetve kiskorú esetén szülői beleegyező nyilatkozat. Kérjük, olvassa el a vizsgaszabályzatot, amely A  dokumentumokat honlapunkról letöltheti: https://voroskeresztcscsm.hu/tanfolyamok-es-vizsgak/

Ha a jelentkező a jelentkezés lezárásáig jelzi esetleges akadályoztatását és továbbra is vizsgát kíván tenni vagy a tanfolyamon részt kíván venni, akkor jelentkezése másik egyeztetett eseményre kerül átvezetésre. Ha a vizsgázó nem jelenik meg azon az eseményen, melyre jelentkezett, akkor újabb vizsgára/tanfolyamra csak a díj ismételt befizetését követően jelentkezhet.