Kiemelt véradásaink

LÉGY VÉRADÓHŐS!

Véradások a héten | Véradások a hónapban | Mivel ajándékozunk meg?

 

 

VITAMINBOMBA A BÖDÖN PIACON!

 

Ismét jól jön a Vitaminbomba! A Magyar Vöröskereszt, a Gyógyszerész a Háznál program és a Bödön Piac közösen hív minden egészséges szegedit vért adni, hogy együtt segítsünk biztosítani a zavartalan vérellátást az elhúzódó járványhelyzetben! Minden véradónknak most ajándék vitamin a jutalma és az első 40 véradót Bödön Piacos ajándék várja!!

Kiemelt véradást tart Szegeden, március 28-án, vasárnap 9-13 óráig a Magyar Vöröskereszt, a Bödön Piac és a Gyógyszerész a Háznál program a Szeged Plázában! A véradásunkra különösen azokat várjuk, akik még nem adtak vért vagy hosszú idő után újrakezdenék ezt az önzetlen tevékenységet! Rájuk számítva érhetjük el, hogy a koronavírus miatti visszaesést a véradásokban pótolni tudjuk!

 

ELSŐ 40 VÉRADÓNKAT BÖDÖN PIACOS AJÁNDÉK VÁRJA!

 

 

Elkötelezetten támogatják a szegedi véradásokat már jó ideje a Bödön Piac árusai, illetve a Szeged Pláza üzletei. Segítségük most még nagyobb kincs, hiszen a járványhelyzet minden támogatónkat ugyanúgy megviseli. A felajánlott ajándékokról a véradóesemény Facebook-bejegyzésében lehet olvasni!

 

www.facebook.com/events/281111223588810

 

 

VITAMINBOMBA VÁRJA MOST VÉRADÓINKAT!

Minden véradónk a megszokott ajándékok mellett egy doboz 500 mg-os JutaVit C-vitamint kaphat a Gyógyszerész a Háznál program támogatásával! A járványhelyzetben a legyengültebb szervezetünknek igazi felüdülés a vitaminpótlás, immunrendszerünk megerősítése pedig így talán még fontosabb!

 

 

Ez a program gyógyszereket visz házhoz olyanoknak, akik erre valamilyen okból rászorulnak vagy nincs idejük a napközbeni munka mellett időben eljutni a patikákba, hogy szakemberekkel konzultáljanak.

Gyógyszerészek és gyógyszerész szakasszisztensek adnak tanácsot, segítenek minden állapothoz megfelelő étrend-kiegészítőt választani (például antibiotikum kúra, vagy elhúzódó betegség utáni immunerősítés, várandósság, gyermekek fejlődése szempontjából fontos időszakok), megismerni a gyógyszerek mellékhatásait, és az észlelésük esetén a fontos teendőket. Az email-ben, telefonon történő megrendelés és előzetes adategyeztetés után mindenkinek a saját otthonába szállítja a program a készítményeket. Így jut elegendő idő mindenkire!

 

FONTOS: Aki vért ad, vigye magával azonosító okmányát, lakcím és TAJ-kártyáját!

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÖN IS SEGÍT AZOKNAK, AKIK VÉRRE VÁRNAK!