2021. március 19.

Új együttműködés!

Egészségtippek címmel videó sorozatot indított közösségi oldalain a Magyar Vöröskereszt! A Gyógyszerész a Háznál szakértői ebben rendszeresen szolgálnak hasznos tanácsokkal véradóinknak egészségük megőrzéséért.

Nyitó epizódunkban, Antal Armandina, a Gyógyszerész a Háznál egészségfejlesztő munkatársa beszél a C-vitaminról, arról, miért ez az egyik legfontosabb vitamin, amit a paprikához, Szent-Györgyi Alberthez kötünk. Armandina maga is elhivatott követője az egészségesebb életmódnak, a testi és lelki egészség megőrzésének, ezért is ad szívesen tanácsokat a hozzá fordulóknak. Videónk Facebook oldalainkon elérhető:

www.facebook.com/veradascscsm

www.facebook.com/cscsmvk

A Gyógyszerész a Háznál program gyógyszereket visz házhoz olyanoknak, akik erre valamilyen okból rászorulnak vagy nincs idejük a napközbeni munka mellett időben eljutni a patikákba, hogy szakemberekkel konzultáljanak.

Gyógyszerészek és gyógyszerész szakasszisztensek adnak tanácsot, segítenek minden állapothoz megfelelő étrend-kiegészítőt választani (például antibiotikum kúra, vagy elhúzódó betegség utáni immunerősítés, várandósság, gyermekek fejlődése szempontjából fontos időszakok), megismerni a gyógyszerek mellékhatásait, és az észlelésük esetén a fontos teendőket. Az email-ben, telefonon történő megrendelés és előzetes adategyeztetés után mindenkinek a saját otthonába szállítja a program a készítményeket. Így jut elegendő idő mindenkire!

 

Gyógyszerész a Háznál – Van Önre időnk!

www.gyogyszereszahaznal.hu